Audi hírek

A bestseller új arca: az Audi tovább tökéletesítette prémium SUV modelljét, az Audi Q3-at

2016-09-19

•    Még karakteresebb felszereltségi szintek az új külső elemeknek köszönhetően
•    S line külső optikai csomag erőteljes, újragondolt megjelenéssel
•    Új Audi Q3 S line competition modellváltozat

Az Audi bestsellere, a Q3 modell most még vonzóbbá válik. A külső megjelenéséhez kapcsolódó új elemek még inkább kihangsúlyozzák a sport és a design felszereltségi szintek illetve az S line külső optikai csomaggal szerelt változatok közötti különbségeket. A hozzájuk csatlakozó Audi Q3 S line competition pedig egy új sportos és különleges modellel egészíti ki a meglévő kínálatot. Az értékesítés a tervek szerint 2016 őszén indul.

A megújult Audi Q3 modell minden eddiginél hangsúlyosabban különbözteti meg az egyes felszereltségi szinteket és csomagokat. A sport felszereltségi szint esetében a prémium SUV modell új orrkialakítást kapott, az oldalsó légbeömlő nyílások nagyobbak lettek, a középső légbeömlő nyílás alatt húzódó szegély a karosszéria színével megegyező fényezésével, a Singleframe hűtőrács pedig "sziklaszürke" árnyalatával hódít.

Az új S line külső optikai csomaggal még látványosabb a modell fellépése: a gyémánt mintázatú betétekkel szerelt légbeömlő nyílások mellett újdonság az első lökhárító teljes szélességében futó szegély, amely két részre osztja azt. A hűtőrács és a légbeömlők másik meghatározó kontraszt árnyalata a magasfényű fekete.

A design felszereltségi szint különösen divatos megjelenést kölcsönöz az Audi Q3 modellnek. A vízszintes osztású oldalsó légbeömlő nyílásokat és az első illetve hátsó lökhárító matt ezüst árnyalatú alvázvédő bevonatát a lökhárítók és kerékjáratok kontrasztot biztosító részeinek "sziklaszürke" árnyalata emeli ki.

A márka új, sportos modellváltozata, az Audi Q3 S line competition különösen hatásos belépővel hódítja meg az utakat. Magasfényű fekete Singleframe hűtőrácsa és légbeömlői révén az autó orr kialakítása az S line külső optikai csomaggal szerelt változat megjelenésére rímel.

Oldalnézetből szemlélve is visszaköszön a fekete szín, amely meghatározó a kerékjáratok, az oldalsó ajtók díszléceinek, a tetősínek, a külső visszapillantó tükrök házának és az oldalsó ablakokat körülfogó keretnek a kialakításánál. A hátulnézetet a lökhárító alsó részének és a hátsó ablak feletti légterelő szárny oldalsó széleinek fényes feketére fényezett részei határozzák meg, amelyet az S line emblémával díszített sárvédők egészítenek ki.

Az Audi Q3 S line competition modell a beltérben is büszkén vállalja dinamikus karakterét. A deréktámasszal szerelt sportüléseket fekete bőr és szövet borítja, középen pedig dombornyomással az S line logó díszíti azt. Opcionálisan elérhető az Alcantara/bőr és a Feinnappabőr kárpitozás is.

Az új sport modell dekorbetétei zongoralakk-fekete felülettel készülnek, az küszöböket pedig az S line logó díszíti. Az S tronic sebességváltóval szerelt modelleknél a pedálok és a lábtartó rozsdamentes acélból készülnek, míg a manuális sebességváltó esetében alumínium és bőr borítású a váltókar gombja. Az alul lapított karimával kiformált, háromküllős, bőrbevonatú multifunkciós sportkormányt kontrasztárnyalatú varrások és az S line logó díszíti, amelyet alumíniumhatású kezelőelemek egészítenek ki.

Az S line sport felfüggesztés, az Audi drive select menetdinamikai szabályozórendszer és a vezetőinformációs rendszer mind az alapfelszereltség részét képezi az Audi Q3 S line competition modellben, csakúgy, mint a 19 col peremátmérőjű fényes fekete, 10 Y-küllős dizájnnal megálmodott Audi Sport könnyűfém keréktárcsák. A Q3 S line competition a Q3 modellsorozat bármelyik erőforrásával elérhető.

A megújult Audi Q3 kínálatában a "Tundra-barna metál" szín helyett a Camouflage green árnyalat szerepel majd.

A megújult Audi Q3 idén ősszel érkezik a németországi és a többi európai piacra. A kiszállítások várhatóan az idei év végén kezdődnek meg. A design és sport kivitelek változatlanul 8.689.570,- Forint ajánlott bruttó fogyasztói ártól érhetők el, az Audi Q3 S line competition modell pedig jelenleg beárazás alatt van.

Weboldalunk futtatásához és a használhatóságának növeléséhez „cookie”-kat használunk.
Elfogadás és továbblépés