Audi hírek

Az Audi Q7 és az új Audi A6 Avant elnyerte az „AUTO TEST WINNER 2016” díjat

2016-07-22

•    Az innováció, a minőség és a megbízhatóság elismerése
•    Az összesített győztes az Audi Q7 3.0 TDI quattro
•    Az Audi A6 Avant 2.0 TDI ultra lett a legjobb ár/érték-arányú modell a "Felső középkategória" mezőnyében

Az Audi Q7 3.0 TDI quattro* az AUTO TEST magazin 2016-os szavazásának összesített győztese. A sportos SUV modell mellett az Audi A6 Avant 2.0 TDI ultra* a "Felső középkategória" mezőnyének legjobb ár/érték-arányú modelljeként aratott sikert.

A szakértőkből álló zsűri elsősorban az Audi Q7 3.0 TDI quattro innovatív műszaki megoldásait méltatta Berlinben, közülük is mindenekelőtt a prémium SUV-modell által a könnyűszerkezetes építés, a hajtásrendszer, a futómű, illetve a kijelző- és kezelési koncepció területein kínált technikákat. V6-os aggregátja leginkább óriási vonóerejével és színvonalas gazdaságosságával, új fejlesztésű adaptív futóműve pedig sportosságával és kényelmével bizonyult meggyőzőnek. A Q7 utastere - amint a zsűri kiemelte - szintén számos innovatív technikát tartalmaz, mint például az Audi virtual cockpit, amely a vezető számára minden fontos információt nagyfelbontású kijelzőfelületén jelenít meg. Mindemellett a legkorszerűbb vezetői segédrendszerek legújabb generációja is rendelkezésre áll, amelyek a biztonságos és gazdaságos közlekedésben segítik hatékonyan a vezetőt.

Az Audi A6 Avant 2.0 TDI ultra a "Felső középkategória" mezőnyében a legjobb ár/érték-aránnyal került a zsűri értékelésének élére. A business-kombi gazdaságos hajtásrendszerével és megbízhatóságával bizonyult meggyőzőnek. Mindemellett az A6 2.0 TDI ultra kedvező üzemanyag-fogyasztásával tűnik ki vetélytársai közül.

Az AUTO TEST szerkesztősége a kiválasztott modellek megbízhatóságát és minőségét értékeli minden kategóriában, mintegy 500 modellről szolgálva vásárlási tanácsokkal.
* Az említett modellek üzemanyag-fogyasztási és szén-dioxid-kibocsátási adatai:

Audi Q7 3.0 TDI quattro
Üzemanyag-fogyasztás, kombinált (l/100 km): 6,2 - 5,5**
Szén-dioxid-kibocsátás, kombinált (g/km: 163 - 144**

Audi A6 Avant 2.0 TDI ultra
Üzemanyag-fogyasztás, kombinált (l/100 km): 4,7 - 4,4**
Szén-dioxid-kibocsátás, kombinált (g/km): 124 - 114**


** Az üzemanyag-fogyasztás és a szén-dioxid-kibocsátás a megadott tartományban a választott keréktárcsák/gumiabroncsok, illetve motor/sebességváltó függvénye.

Weboldalunk futtatásához és a használhatóságának növeléséhez „cookie”-kat használunk.
Elfogadás és továbblépés